دکتر احمدشبانی در گفت و گو با بنیادفارس شناسی می گوید: دکترای علوم کتاب داری و اطلاع رسانی دارد و عضوهیئت علمی دانشگاه اصفهان است. وی از سال 1363 تا 1370 به دلیل داشتن جراحت جنگی و با خانواده اش در شیراز به سربرده پس از پایان تحصیلاتش از سال 1370 برای کار به اصفهان مهاجرت کرده است.
دکتر احمدشبانی می گوید: بخاطر علاقه اش به شیراز و استان فارس همچنان بعد از گذشت سالها فعالیت خود را در زمینه تاریخ و فرهنگ استان فارس ادامه میدهد از جمله آثار ایشان در مورد مباحث فارس و فارس شناسی می توان به چاپ مقالاتی در مجله آینده و فرهنگ فارس و همچنین چندین اثر مستقل ازجمله مطبوعات شیراز، فهرست چاپ کتب سنگی شیراز، تصحیح آثار جعفری در سال1385 و خاطرات منیع السلطنه شیرازی اشاره کرد.
دکتر احمد شبانی در خصوص بنیادفارس شناسی می گویند: بنیادفارس شناسی زمینه و پیشینه اش برمی گردد به مبحث استان فارس چرا که یک استان فرهنگی است و بعد از انقلاب نیاز به یک مرکز برای ثبت تاریخ این استان احساس می شد؛، که با تاسیس بنیادفارس شناسی، این اتفاق افتاد .
بنیادفارس شناسی تاکنون بیش از 160 جلد کتاب به چاپ رسانده است و من از اصفهان همیشه کارهای بنیاد را دنبال می کنم. این بنیاد کارهای ارزشمندی تاکنون انجام داده و کمک بزرگی به تاریخ و فرهنگ استان فارس کرده است.
وی می گوید: یکی از برکاتی که تاکنون بنیاد داشته این بوده که مدیرانش مستقیما با مراکز دانشگاهی در ارتباط بوده اند که به توسعه و اندیشه بنیاد کمک بزرگی می کند و همچنین اگر بنیاد بتواند دوره هایی را در دوره های کارشناسی ارشد تاریخ تبیین کند و برای توسعه تاریخ شیراز و استان فارس بتواند این دوره ها را به تصویب وزارت علوم تحقیقات دربیاورد خیلی می تواند موثر باشد.
دکتر شعبانی در خصوص جدیدترین اثر خود در مورد استان فارس می گوید: تاریخ قوامی نوشته حاج اسدالله خان شیرازی است که یک نسخه خطی در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران بوده است و ایشان آنرا تصحیح کرده است.
این کتاب به احوالات تاریخ فارس در دوره قاجاریه و خاندان قوام می پردازد.